01.10.2013

Вперше в Україні відбувається Євразійський Скаутський Форум та Конференція

У прес-центрі інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна», відбудеться офіційна прес-конференція на тему «Інтеграція української молоді у глобальне молодіжне суспільство». Вона призначена висвітленню перебігу Євразійського Скаутського Форуму та Конференції, які вперше відбуваються в Україні. Ми запрошуємо представників українських та закордонних ЗМІ на цю зустріч: ви матимете унікальну можливість поспілкуватись та задати питання першим особам Всесвітньої організації Скаутського Руху та представникам цієї організації в Україні.

Початок прес-конференції  3 жовтня о 12.30. Запрошуємо журналістів на цей захід, на ньому ви зможете отримати запрошення на урочисте відкриття Конференції 4 жовтня (Конференц-готель «Пуща», м. Київ, вул. Миколи Юнкерова, 20).

Спікери прес-конференції:

  • Саймон Рі, (Корея) – Голова Всесвітнього Скаутського Комітету Всесвітньої Організації Скаутського Руху
  • Баграт Єсаян, (Вірменія) – Голова Регіонального Скаутського Комітету Євразії
  • Максим Громов, (Україна) – Голова Національної Ради ВМГО «Національна Організація Скаутів України»
  • Андрій Чесноков, (Україна) – Голова Оргкомітету Євразійського Скаутського Форуму та Конференції.

 

Ми приймаємо 120 делегатів та гостей з восьми країн регіону Євразія та багатьох інших частин світу (Японія, США, Індія, Бразилія, Малайзія, Польща, Словенія, Бельгія, Швейцарія, Фінляндія, Угорщина та інші). Тема молодіжного Форуму «Надихаючи зміни: привабливий імідж Скаутингу в суспільстві», а головною темою Конференції став лозунг «Скаутинг в Євразії – рушійна сила співробітництва та змін».

Акредитація на прес-конференцію: заявка довільної форми (П.І.Б. журналіста, назва ЗМІ, контактний телефон) на  до 18-00 години 2 жовтня 2013 року.

Більше інформації за телефоном (067) 407-59-13 (Ігор Тихолаз, прес-секретар НОСУ) та на спеціальному сайті Форуму та Конференціїwww.eurasia2013.ukrscout.org. 

Джерело: n-v.com.ua

[Євразія] [НОСУ]
Фото/відео:
Відкриття пластового року у Вінниці
image