12.10.2013

Україна прийматиме Євразійське Джамборі у 2018 році

6 жовтня закінчує свою роботу V Регіональна Скаутська Конференція Євразії, в якій беруть участь делегати з восьми країн євразійського регіону: Україна, Росія, Білорусія, Молдавія, Грузія, Азербайджан, Вірменія та Казахстан. Всього Україна приймає майже 120 делегатів, спостерігачів, волонтерів та гостей конференції з 30 країн світу (Японія, США, Індія, Бразилія, Малайзія, Польща, Словенія, Бельгія, Швейцарія, Фінляндія, Угорщина, Туреччина, Канада та інші). Головною темою Конференції став лозунг «Скаутинг в Євразії – рушійна сила співробітництва та змін», а напрацьовані рішення стануть основою для розвитку Скаутингу в регіоні Євразія на декілька наступних років.

На третій день Конференції розглядалось важливе питання: яка з національних скаутських організації, восьми країн євразійського регіону, прийматиме IV Регіональне Джамборі. Національний секретар НОСУ Світлана Сапіга презентувала заявку Національної Організації Скаутів України на проведення цього Джамборі в Україні. Делегати Конференції практично одностайно прийняли рішення про надання почесного права Національній Організації Скаутів України провести у 2018 році IV Регіональне Джамборі Євразії – саме в Україні. Вітаємо нашу країну з отриманням цієї важливої та почесної місії!

Оргкомітет V Конференції Регіональної Скаутської Організації Євразія дякує за підтримку Міністерство молоді та спорту України, Управління туризму Київської держадміністрації та Благодійну Фундацію «Відкриті серця України».

Джерело: ukrscout.org

[Євразія] [НОСУ]
Відкриття пластового року у Вінниці
image