09.10.2014

Гайди запрошують на чаювання

Запрошуємо на «Гайдівські чаювання» !

Мета наших зустрічей - сприяння розвитку громадської позиції у юнок!

Гайди – це дівчата скаути. Наш рух зародився у Великобританії в 1909 році. Також з цієї країни до нас прийшла гарна традиція - чаювання. Любов і звичку до чаю в Англії пов'язують з іменами трьох жінок,… і знову жінки.

Катаріна Браганской, дружина англійського короля Карла II, була великою шанувальницею чаю, і завдяки їй чаювання при дворі стали регулярними.

Ганна VII, герцогиня Бедфордська, винайшла файф-о-клок процедуру післяобіднього чаю (в 5:00).

І, нарешті, великою любителькою чаю завжди була королева Вікторія, яка відразу після коронації попросила свіжий номер газети Таймс та чашку чаю. Вона ж написала книгу «Чайні моралі», де виклала основні правила чайного етикету.

На чай у вище суспільство потрапляли тільки за запрошенням, це була відмінна можливість для леді та джентльменів попліткувати і завести знайомства.

Ми пропонуємо всім дівчатам відкрити сезон наших, українських гайдівських чаювань - 11 жовтня у Всесвітній День Дівчат і поспілкуватися про дівочі проблеми сьогодення!

Місце зустрічі: сш 62,
м. Київ. вул. Княжий затон 17-В
Час: 11.10 – 13.30.
З собою мати: бутерброди і 5 грн вкладки.

Гайдівський лідер - Маруся 0971474453

Асоціація Гайдів України є всеукраїнською дитячою скаутською громадською організацією, мету якої становить сприяння розвитку та формуванню соціально-зрілої жіночої особистості в її власних інтересах та в інтересах держави.

[АГУ]

Новина на мапі

Уся мапа новин!!!